Смештени у мрачно средњовековно доба, друштвена игра Краљеви Србије стављају вас у улогу младог племића који покушава да се докаже као достојан наследник краљевског трона. Истражите нове земље, освојите откривене територије, тргујте ресурсима и изаберите најбоље ликове који ће вам помоћи да створите краљевство вредно легенде.
Краљеви Србије је изванредна друштвена игра за 2 до 4 играча, узраста од 9 и више година, која комбинује механику конструисања сопственог шпила са истраживањем подручја, распоређивањем радника и аукцијским приступом трговине ресурсима.
Поставка игре је једноставна а правила се веома лако уче.
Игра је креирана имајући на уму принцип минималне сложености максималне разноликости. То значи да се Краљеви Србије лако уче, али пружају мноштво различитих стратегија за савладавање игре.
Према мишљењну психолога игра позитивно утиче на развој интелектуалних и социјалних вештина.
Друштвена игра Краљеви Србије је веома лепо дизајнирана сликом уље на платну академског сликара Паје Јовановића „Крунисање цара Душана“ и илустрована цртежима младе уметнице Данијеле Стајић што самој игри даје јединствен визуелни идентитет и чини је савршеним поклоном у свакој прилици.